maanantai 21. lokakuuta 2013

Pehmoilua ja huurretta

Pipsun Paja tuotti taas pari pehmosydäntä :) Saa nähdä kyllästynkö jossain vaiheessa noihin sydämiin, mutta ainakin vielä ne houkuttelevat ja sopivaa tekstiä siirtämällä ne soveltuvat monenlaisiin tarkoituksiin.

Toinen sydän meni lahjaksi kummitytölle:Ja toinen pääsi riippumaan vessaan aiemman sydämen tilalle:


En tiedä onko tarkoituksenmukaista laittaa vessan sisäpuolelle wc-tekstiä... Yleensä wc-kyltti kiinnitetään oven ulkopuolelle osoittamaan kyseisen huoneen sijaintia. Mutta tässä huushollissa asuu mies, joka välillä unohtuu tuohon huoneeseen lukemaan Aku Ankkaa suht pitkäksikin aikaa... Ehkäpä tuo teksti auttaa häntä muistamaan huoneen pääasiallisen tarkoituksen :)

Täydellisen pehmosydänmallin työstäminen on vielä käynnissä. Ensimmäiset tein ihan vapaalla kädellä, tuo wc-sydän on tehty suoraan Tildan mallin avulla ja kummitytön sydän on jotain niiden välistä. Mielestäni kummitytön sydän on malliltaan ehkä paras tähän mennessä. Ei liian laiha, eikä pullukka :)

Asiasta kukkaruukkuun... tai siis ulkokukkasiin. Muutaman Callunan laitoin jo pihalle ihmettelemään aamupakkasia. Muratit jätin vielä ruukkuihin, mutta kohta nekin täytynee vaihtaa talvisempiin, koska tuskin tykkäävät aamuisista huurteista.


Nyt on työpäivä takana, siivous ainakin osittain tehty, vatsa täynnä herkullista pastaa ja blogiteksti kirjoitettu. Vielä pieni käsitreeni ja sitten maanantai alkaa olla valmis :)

Lämpenevää loppuviikkoa odotellessa!

7 kommenttia:

 1. Onpas ihania sydämiä. Ei sydämiin voi koskaan kyllästyä liikaa. Mulla on sulle blogissani haaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) Se onkin ensimmäinen haasteeni... katsotaan josko saisin vastattua siihen joku päivä :)

   Poista
 2. Sulla on muuten tuo kommenttejen numero,teksti varmennus juttu käytössä. Mulla tuntuu olevan niin huono näkö tai jokin kun en ikinä nää niitä... menee aina niin monta kertaa peräkkäin väärin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun kerroit! En tiennytkään, että se oli päällä. Mielestäni löysin asetuksista oikean paikan ja ainakin nyt kuvittelen poistaneeni sen :)

   Poista
  2. On nyt poistunut :) Auttoi paljon kirjoittaan sulle. Mun olis kyllä aika hankkia lasit :) Ehkä viikonloppuna nähdään jos peliin tulet. Su tulen itse :)

   Poista
  3. Hyvä homma :) Turhia sellaiset varmennusjutut, kun kyse on kuitenkin vain tällaisen blogin kommenteista. En ole vielä varma viikonlopun suunnitelmista, mutta ehkäpä nähdään :)

   Poista