keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Pieni pussukka

Hei vaan hei!

Keskiviikkoilta alkaa olla jo aika pitkällä ja pitäisi lähteä treenaamaan, mutta ensin pikainen postaus pienestä pussukasta, jonka sain vihdoin valmiiksi :)
Pussukan ompeleminen ei todellakaan vie kauan aikaa, mutta se lensi pari viikkoa sitten kaapin nurkkaan, kun tuli mitattua saumavarat vähän väärin ja purkaminen ei kiinnostanut heti :)


Kukkarokehys on Raision Myllyn Inspiraatiosta, vähän perinteistä kehystä koristeellisempi. Pussukan koon mittailin sellaiseksi, että sisään mahtuu pankkikorttien ym. lisäksi myös kännykkä. Kauppaan mennessä tulee monesti jätettyä kassi autoon ja napattua mukaan vain rahat, kortit, avaimet ja kännykkä. Nyt ne kaikki mahtuu kätevästi samaan pussukkaan.

Pari kuvaa valmistusvaiheesta:Ja tässä valmis pussukka:Netistä löytyvien ohjeiden mukaan kehykset pitäisi painaa kiinni pihdeillä, varovasti nahkaa välissä pitäen... mutta meiltä kun ei siihen tarkoitukseen sopivia pihtejä löytynyt, niin nakuttelin varasalla. Pikkasen kehys ehkä kärsi tuosta vasaroinnista, mutta ei haittaa minua :)

Kuvissa vilahti myös joku aika sitten kyhäämäni nuppineulatyyny. Jo tuunausinnostuksen alkuvaiheissa anoppi kiikutti pari lasipurkkia työstettäväksi. Niistä toinen muuntautui tuoksi neulatyynyksi. Tässä alkuperäinen versio:


Ja tässä tuunattu:Mukavaa loppuiltaa! :)


7 kommenttia:

 1. Tosi kiva pussukka ja ihana tuo nuppineulapurkki. Sellaisen voisin kyllä itsekin toteuttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) Neulatyynyn tekeminen oli harvinaisen helppoa. Ja nyt on kivampi tehdä kaikkea muuta, kun neulat on uudella tyynyllä :)

   Poista
 2. Kaunis pussukka ja hauska idea tuo neulatyyny :) Löysin blogisi sattumalta ja tänne jään :D Tervetuloa tutustumaan omaani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hauskaa, kun ihmisiä eksyy tänne sattumalta :) Kävin vieraisilla sun blogissa. Siellä oli kaikkea ihanaa, joten kirjauduin lukijaksi!

   Poista
 3. Tuijan blogin kautta löysin tänne ja klikkauduin oitis lukijaksi!

  VastaaPoista