perjantai 8. marraskuuta 2013

Talvi hiipii kotiin

Viikko taisi vierähtää viime kirjoituksesta, mutta täällä edelleen ollaan. En ole täysin unohtanut blogia, vaikka viime aikoina työ ja muut kiireet ovat haukanneet aikaa kotona puuhastelemiselta. 

Lunta ei vieläkään näy ja mittari pysyttelee plussan puolella. Ihan hyvä, kun renkaat jäi vaihtamatta silloin, kun oli pari päivää pakkasta. Nastoja ei tarvita vesisateessa...
Mutta tähän aikaan vuodesta tekee mieli pukea kotia vähän talvisempaan asuun ulkolämpötilasta riippumatta.

Pari päivää sitten poikkesin Plantagenissa hakemassa lisää Callunoita ja samalla tuli napattua mukaan valkoinen maljakko... samanlainen kuin kotoa jo löytyi entuudestaan. Plantagenin pieni sisustusosasto on mielestäni ihana, siksi siellä tulee käytyä ostamassa kasveja, joita saisi ehkä helpommin lähempääkin. Maljakon lisäksi tuli hankittua pari valkoista palluroilla varustettua oksaa, jotka ovat mielestäni sopivan talvisia tämän vuodenajan tarpeisiin.Kesäiset kukat saivat väistyä maljakosta uusien oksien vaihtuessa tilalle. Jos en ihan väärin muista, niin nuo kukatkin on ostettu Plantagenista.


Oksien lisäksi löytyi isoja valkoisia kangasruusuja. Ne on varustettu verhoklipseillä, joten ilmeisesti ne pitäisi kiinnittää johonkin roikkumaan... mutta nämä ruusut päätyivät Iittalan lasimaljakoihin, joita meidän taloudesta löytyy sattumalta kaksi kappaletta. 
Huomenna olisi tarkoitus piipahtaa naapurissa aivan ihanassa sisustusliikkeessä, Living Deauvillessä, joka oli nyt kuluneella viikolla muutaman päivän suljettuna muuntautuakseen jouluiseen tunnelmaan. Liikkeen ohi ajaessani olen jo ehtinyt kuolaamaan kaikkia ikkunasta näkyviä ihanuuksia. Huomenna on yksinkertaisesti pakko päästä lähemmäs sisällä ihastelemaan! :)
Muutama uusi kuva on lisätty tänään Living Deauvillen Facebook-sivuille. Kannattaa käydä kurkkaamassa!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti