sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Kynttilätunnelmaa

Sunnuntai alkoi sormet syyhyten... jotain teki mieli tuunailla. Pyörittelin kädessäni viime viikolla Tiimarin alennusmyynnistä kotiin kiikuttamiani kynttilöitä ja sommittelin niihin vanhoja servettejä. Mutta totesin, että servettien kuvat olivat liian suuria suurimpaan osaan kynttilöistä ja niinpä päädyin asettelemaan kynttilät vadille ilman tuunausta. Ja kynttilöiden viereen vadille.... mitäpä muutakaan kuin valkoiseksi maalattuja käpyjä, taas. Ne ovat todella monikäyttöisiä, sopivat mihin vaan :)



Kynttilät tuovat ihanasti tunnelmaa syksyisiin päiviin ja iltoihin. Niitä ei voi koskaan olla liikaa. Ja kynttilöissä, kuten kaikessa muussakin tällä hetkellä, olen ihastunut valkoiseen. Koti kokee aina pienin väliajoin muutosta valkoisempaan suuntaan. Tosin lattia ja kiinteät kalusteet ovat tummaa puuta, niitä ei kai ole suotavaa ryhtyä maalailemaan :) Toisaalta tumma puu tuo mukavasti kontrastia valkoisen kanssa, joten ihan kaikkea ei edes kannata yrittää "valkoistaa".

Tekstinsiirtotyönä esiteltäköön tällä kertaa vaatimaton pieni pallero, jonka yhtenä iltana väsäsin makuuhuoneen ikkunankahvaan roikkumaan.


Palleron alla nököttää pieni orkidea, jota ei tarvitse juottaa eli se saattaa pysyä hengissä jopa minun hoidossa. Ja orkidean vieressä joskus joululahjaksi saadut ihanat valkoiset mariskoolin tyyppiset kipot. Luulenpa, että yksi blogin lukija tunnistaa käärineensä ne joskus joulupaperiin :)


Ulkona paistaa vielä aurinko, joten kipaisen antamaan maalattavana oleville tuunailutöille seuraavan maalikerroksen. Muuten, yllättävän monta kerrosta tarvitaan peittämään vihreää lasia... Esittelen tuotokset täällä sitten kun ne joskus valmistuvat :)


4 kommenttia:

  1. Tunnistin "kipot" ja ovat ihan Pentikin tuotantoa ja ihania kuvia laittelet tänne :). Oispa itsellä edes vähän sisustus silmää,mutta kun ei ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, Pentikin ihanuuksia :) Kyllä sultakin sitä silmää löytyy, sen todistaa esim juuri nuo kipot :)

      Poista
  2. Tekstinsiirtoa tekisi mieli kokeilla kaiken muun puuhastelun ohella. Tulipa söpö "pallero" :)

    VastaaPoista